Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Een personeelsfeest organiseren tijdens Corona in alle veiligheid

Een personeelsfeest organiseren is de ultieme manier om je personeel te bedanken voor haar loyaliteit en inzet tijdens de afgelopen periode van angst en onzekerheid, maar wordt door de nasleep (en misschien zelfs de aanloop naar een tweede golf) van het Corona-virus, nog steeds bemoeilijkt. Met de foodtrucks van Big Food kun je echter in alle veiligheid een spetterend personeelsfeest geven dat niemands gezondheid in het gedrang brengt.

Frietmobiel te Antwerpen huren voor een feest dat Corona-proof is

Frietmobiel te Antwerpen op het oog om je feest van een toffe en vooral lekkere catering te voorzien in een charmante omgeving, waarvan het niet alleen met de smaakpapillen, maar ook met de ogen smullen is? Big Food verhuurt de leukste frietmobiel en andere foodtrucks te Antwerpen, personeel inclusief, en speelt met haar jarenlange ervaring moeiteloos in op al jouw feestwensen!

Met frituur op wielen loopt je feest ook in crisis op rolletjes

Een frituur op wielen inhuren is, anno 2020 en gezien de huidige precaire levensomstandigheden, de ideale oplossing om nog steeds van een groots feest en de aanwezigheid van vrienden en familie te genieten, zonder daarbij je eigen veiligheid of die van je gasten in het gedrang te brengen. Met een charmante mobiele frituur van Big Food op je gelegenheid respecteer je recht op sociaal contact, alsook je gezondheid!

Bedrijfscatering Big Food: om handen en vingers bij af te likken

Bedrijfscatering die uw gasten heerlijk eten voorschotelt, maar dit ook doet op een originele wijze die hun nog lang bij zal blijven? De bedrijfscatering van Big Food serveert streetfoodgerechten om handen en vingers bij af te likken, en dat vanuit authentieke, toffe foodtrucks die al uw gasten ongekend zullen charmeren.

Horecamateriaal huren: het geheime recept van vlotte catering

Horecamateriaal huren bij Big Food is de ideale oplossing voor mede-professionelen wiens festival, bedrijfsfeestje of particulier event een verzorgde catering vereist, maar wie het aan de juiste middelen ontbreekt om dit te realiseren. Bij Big Food kunt u terecht voor het huren van niet alleen standaard, maar ook uniek horecamateriaal, waardoor u kan uitblinken met gerechten die doen watertanden, maar tevens in een aantrekkelijke presentatie gebracht worden. 

Een foodtruck huren geeft aan uw feest een unieke uitstraling

Een foodtruck huren is hip, daar kan niemand meer omheen. Foodtrucks zijn anno 2020 niet alleen onmogelijk weg te denken uit de gemiddelde festivalweide - denk bijv. een streetfoodfestival - maar sieren tegenwoordig ook steeds vaker de inrichting van het standaard huwelijks-, bedrijfs- of ander particulier feestje. Een foodtruck huren bij Big Food is pure fun, en biedt u de mogelijkheid met aanlokkelijke gerechten in een bijzonder kader een unieke stempel op uw event te drukken.

Wilt u graag een hamburgerkraam huren?

Een hamburgerkraam huren lijkt u - en terecht - de ultieme zet om uw event, (bedrijfs)feestje of speciale gelegenheid net dat beetje extra cachet te geven waar u naar op zoek bent. Maar waar huurt u nu juist een hamburgerkraam dat niet alleen volledig uitgerust en tot in de puntjes verzorgd is, maar ook nog eens mooi staat op uw feest? Say no more, want wanneer u ernaar uitkijkt een hamburgerkraam te huren is Big Food het juiste adres!

Streetfood festivals vertrouwen blind op catering door Big Food

Streetfood festivals hebben hun ongeëvenaarde charme en razende populariteit te danken aan het feit dat ze niet alleen eerlijke en onpretentieuze gerechten serveren die heerlijk smaken, maar dit ook doen vanuit authentiek en apart ogende foodtrucks, die een charmante en toffe sfeer uitademen waarvan iedereen steevast deel wilt uit maken. Met de publiekscatering van Big Food kan dit plaatje ook voor uw streetfood festival werkelijkheid worden!

Mobiele frietkraam huren voor gegarandeerd succes op uw bedrijfsfeest

Een mobiele frietkraam huren is dé ideale manier om uw feest of event onvergetelijk te maken. Ook ideaal wanneer u als professioneel in de sector van catering of partyplanning niet over de nodige horecamaterialen beschikt, uw feestgasten of personeel toch te kunnen verwennen met heerlijk knapperige, kraakverse frietjes waarvoor het water hun in de mond loopt, zonder dat u daarom een kostelijke investering hoeft te doen.