Referenties

Big Food - referenties

Referenties

PRIVATE BANK DELEN BEDRIJFSCATERING

Onze klant, Private Bank Delen, organiseerde een klantenevent te Brussel tijdens de start van de Ronde van Frankrijk. We serveerden geen alledaagse frieten met mayonaise, maar wel heerlijk street food. Speciale sausjes, onze gekende angus beef burger, hotdog met lamsmerguez, feta en olijven en voor de vegetariërs een broodje brie met honing en noten.

Brussel was op dat moment echter hermetisch afgesloten. We zorgden dat de dag ervoor alles al geplaatst werd en onze medewerkers namen het openbaar vervoer om ter plaatse te geraken. Een extra uitdaging, maar een zéér tevreden klant.

Big Food catering op je bedrijfsfeest of event?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Private bank Delen bedrijfscatering
Rock Herk festivalcatering

ROCK HERK FESTIVALSCATERING

“Samenwerken met Big Food is keer op keer een plezier. Afspraken zijn altijd klaar en duidelijk en worden prima nageleefd. Als Kris kan meedenken over nieuwe dingen, doet hij dat met veel plezier en steeds opnieuw zet hij het belang van de organisatie voorop.
Op Big Food kan je huizen bouwen. Leuk ook als je leveranciers en/of partners kameraden worden.”

Axel Van Aeken
Mede organisator Rock Herk

‘T KAMPS HAANTJE EVENTCATERING

”Als professionele partyplanner doe ik tientallen keren per jaar beroep op de service van Big Food Event Catering. Zonder uitbouw van een eigen wagenpark met de bijhorende beslommeringen nemen zij deze taak met veel enthousiasme voor hun rekening en kan ik mij toeleggen op de rest van de organisatie van tuin- en andere feestjes.
Flexibiliteit en het naleven van gemaakte afspraken zijn sterke troeven waarmee Big Food keer op keer uitpakt.”

Danny Swijns
Zaakvoerder ’t Kamps Haantje

Eventcatering voor 't Kamps Haantje

Big food is jouw betrouwbare partner