Events

Events

EVENTCATERING (vanaf 1000 bezoekers)

Organiseer je een event en mag het net een tikkeltje anders zijn? Big Food eventcatering denkt met je mee. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels precies wat er nodig is en kennen we de behoeftes van het publiek.

Bovendien zorgen we voor verse, artisanale frieten en een gevarieerd aanbod van snacks. Ook vegetariƫrs worden niet vergeten. In overleg met jou kunnen we het standaard assortiment uitbreiden, waarbij zelfs kinderboxen tot de mogelijkheden behoren.

Wij garanderen een geslaagde catering, zowel voor de bezoekers als voor de crew. Je kan rekenen op een uitstekende service en topproducten, Big Food werkt enkel met A-merken (frieten van Aviko, sauzen van Pauwels en snacks van bekende fabrikanten). Er is een allergenenkaart beschikbaar.

Om verrassingen te vermijden, bekijken we vooraf graag even het terrein en aanwezige voorzieningen. Wij zijn je betrouwbare partner voor allerlei evenementen. Correcte afspraken en onze opvolging ervan resulteren bijna altijd in een jarenlange samenwerking, zo doet 90% van ons cliƫnteel herhaaldelijk beroep op onze service.

Eventcatering
Cocktails op je festival

COCKTAILS OP JE FESTIVAL

Big Food bied je met The Perfect Mix een uniek concept, in samenwerking met Coca Cola Company Belgium. Wij bereiden cocktails volgens eigen recepten met whiskey, rum, gin en vodka. Ook aan mocktails of alcoholvrije dranken wordt gedacht.

Je bezoekers zullen zeker onder de indruk zijn van onze heerlijke cocktails, ter plaatse geshaket door onze ervaren bartenders.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

RETRO FRIETWAGEN

Organiseer je een vintage evenement? Een rockabilly of food truck festival?

Wij hebben een prachtige retro frietwagen in ons wagenpark.