Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Horecamateriaal huren: het geheime recept van vlotte catering

Horecamateriaal huren: laat u tijdens uw feestorganisatie ondersteunen in uw materiële behoeften

Met haar verhuurservice van professioneel horecamateriaal wilt Big Food haar mede-professionelen in de sector materiële ondersteuning bieden wanneer zij daar behoefte aan hebben, en ervoor zorgen dat zij tijdens de uitvoering van hun feestplannen alle kopzorgen over de benodigde culinaire apparatuur en technische snufjes achter zich kunnen laten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we bij Big Food als geen ander de behoeften van elke klant in een mum van tijd perfect in te schatten, en verhuren we horecamaterialen die hun in elke van hun culinaire/feestelijke doelstellingen tegemoetkomt.

Onze service blinkt uit omwille van haar onfeilbare betrouwbaarheid, wat tevens de reden is dat zowat 90 % van onze klanten opnieuw beroep op onze diensten doen, met als een van onze voornaamste referenties bijvoorbeeld onze diensten op het festival Rock Herk. 

DSC00421.jpg

DSC00334.jpg

Horecamateriaal huren dat niet alleen functioneel is, maar ook mooi oogt

Onze foodtrucks, -trailers en wagens zijn van alle technische snufjes en professionele apparatuur voorzien, zodat u op geen enkele tekortkoming zal stoten tijdens het uitoefenen van uw culinaire ondernemingen. Bovendien hechten we bij Big Food een immens belang aan hygiëne, en zullen wij u nooit horecamateriaal verhuren dat niet op zijn minst kraaknet is. De voorbereidingen en catering van uw feest moeten echter niet alleen in een functionele en propere omgeving gebeuren, ze moeten ook nog aantrekkelijk zijn voor uw publiek. Onder de te huren horecamaterialen van Big Food bevinden zich dan ook stuk voor stuk prachtige, charmante foodtrucks, die niet alleen volledig uitgerust zijn met alle nodige voorzieningen, maar ook stijlvol en met oog voor detail zijn ingericht. Zo kunt u zich te goed doen aan heerlijk eten dat in een aantrekkelijke wijze is bereid, een totaalplaatje waarin praktijk en esthetiek zich verenigen. 

Horecamateriaal huren bij Big Food: van foodtrucks tot diepvriescontainers, wij hebben wat u nodig heeft! 

Bij Big Food zijn we namelijk niet schuw van een uitdaging, en houden we van een bijzondere insteek die dankzij het verhuur van onze horecamaterialen tot leven gebracht kan worden. Zo wilt u bijvoorbeeld uw evenement en de catering op originele manier vormgeven, maar daarbij een authentieke, vintage feeling behouden? Say no more, want bij Big Food is een van de verborgen pareltjes uit ons wagenpark namelijk een heus retro frietkraam! Naast de reguliere mobiele friettrailer, het hamburgerkraam en andere standaard foodtrucks hebben we bij Big Food dus wel degelijk nog wel meer unieke snufjes in de aanbieding.

Zo zijn er in het horecamateriaal dat u bij ons kunt huren niet alleen allerhande knappe foodtrucks inbegrepen, maar ook andere broodnodige horecaproducten, zoals bijvoorbeeld tapinstallaties, diepvries- en koelcontainers, e.d. Al onze horecamaterialen zijn bovendien opgetrokken uit topkwaliteit, waardoor u wat betreft de kwaliteit van onze producten niet beter kan zitten!

DSC00287.jpg

DSC00765.jpg

Horecamateriaal huren gebeurt bij Big Food met een ongeziene ondersteuning van de klant

Wij denken met u mee! Nadat wij u een gedetailleerde offerte hebben bezorgd en in persoonlijk overleg met u tot een overeenkomst zijn gekomen, waarbij uw individuele voorkeuren, de specificaties van uw evenement en de grootte van het budget telkens gerespecteerd worden, leveren wij het horecamateriaal ter plaatse in piekfijne conditie. Tijdens deze levering gaan we met u over alle zaken die uitleg vereisen, en zorgen we ervoor dat u de nodige begeleiding ontvangt om op weg geholpen te worden. Samen testen we alle functies van het gehuurde horecamateriaal uit, waarna we u van een checklist voorzien die alle inbegrepen producten aangeeft (zoals bijvoorbeeld een filter, frietschep, etc.) Nadat uw onderneming ongetwijfeld een onvervaard succes is geworden, komen wij de horecamaterialen - na een standaard inspectie van de goederen - opnieuw ophalen. Wanneer u voor of tijdens uw event echter strubbelingen ondervindt of er zich vragen voordoen, kunt u ook steeds terecht bij onze helpdesk, waar we klaarstaan om u te allen tijde te hulp te staan. 

Horecamateriaal huren is slechts één van de dienstverleningen waarin wij uitblinken

Big Food verzorgt bovendien niet alleen de verhuurservice van horecamateriaal, maar voorziet ook in publiekscatering, voor festivals vanaf 1000 bezoekers, en feestcatering, voor feestjes van zowel bedrijven als particulieren. Artisanale producten, verse ingrediënten, creatieve bereidingen waarbij het smakenpallet voorop staat, maar ook de presentatie niet onder moet doen: in een notendop waar de catering van Big Food voor staat. Onze menukaart bestaat uit de lekkerste frietjes met allerhande toppings, snacks zoals kibbeling, hamburgers of pikante kippenreepjes, en andere streetfoodgerechten, zoals chili con carne of een broodje brie met honing.

Dit alles serveren we onder het genot van een lekker bier, een verkwikkend frisdrankje of - jawel - een heerlijke cocktail. Zo bieden we in onze cateringservice bijvoorbeeld ook, in samenwerking met Coca Cola Belgium, het verhuur van een heuse cocktailbar op wielen aan, waarin we zowel cocktails als cocktails op basis van rum, whisky of gin uitschenken.

DSC00401.jpg

DSC00671.jpg

Contacteer ons of vraag een offerte aan! 

Geïnteresseerd in het huren van de benodigde horecamaterialen om de catering van uw speciale gelegenheid tot een goed einde te brengen? Of wil je voor je festival graag enkele foodtrucks huren? Big plans call for Big Food!

Contacteer ons nu vrijblijvend om een offerte op te maken en wij helpen u met alle plezier verder! Stuur een mailtje naar info@big-food.be of bel eens naar: +32 (0) 478 351925