Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Streetfood festivals vertrouwen blind op catering door Big Food

DSC00378.jpg

Streetfood festivals worden een onvergetelijke totaalbeleving dankzij Big Food

Volgens Big Food is lekker eten in een omgeving die baadt in de juiste atmosfeer een totaalbeleving, die de smaakpapillen kan doen exploderen, de zintuigen kan prikkelen en u een onvergetelijke ervaring kan bezorgen die u zich nog lang zal heugen. Om dit plaatje te verwezenlijken bieden we meer aan dan louter de mogelijkheid een foodtruck te huren, en voorzien we, naast de feestcatering voor bedrijven en particulieren, vanaf 1000 bezoekers ook met veel plezier in de publiekscatering van streetfood festivals. 

"Get seduced by event food!"

Bij de geurige en verleidelijke aroma’s van onze festivalcatering loopt het water gegarandeerd in de mond, zodat uw festivalgangers likkebaardend en vol goesting aan tafel zullen schuiven, om nog maar te zwijgen van de creatieve presentatie van de gerechten waarmee we streetfood festivals bestormen. Zo serveert Big Food niet alleen de beste frieten, maar bieden we ook de mogelijkheid tot verrassende, gedurfde toppings en andere snacks aan. Kibbeling, pikante kippenreepjes, chili con carne, broodje brie, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kunnen ook vegetariërs en mensen die met allergenen rekening moeten houden beroep doen op onze service: door Big Food ingerichte streetfood festivals voorzien voor iedereen wat wils!

DSC00388.jpg

DSC00443.jpg

Een streetfood festival door Big Food loopt op rolletjes, letterlijk en figuurlijk!

Eten doen we echter niet alleen met onze smaakpapillen, maar ook met onze ogen: Bij Big Food hebben we niet alleen de - overigens prachtige - standaard foodtruck in ons portfolio, wij bieden ook enkele bijzondere trailers aan voor de inrichting van streetfood festivals. Zo kunt u op uw streetfood festival bijvoorbeeld de mogelijkheid aanbieden te vieren onder het genot van een zalige cocktail, die naar ons eigen recept geshaket wordt in een fabuleuze cocktailbar op wielen. Voor zij die liever afzien van alcoholische dranken, voorzien we uiteraard even smakelijke mocktails: zo kan iedere festivalganger nippen van een heerlijk drankje en proosten op een geslaagd streetfood festival. En wanneer u fan bent van vintage sfeer of rockabilly-stijl, raden we u aan een kijkje te nemen naar ons retro frietkraam: ongetwijfeld dé eye-catcher op uw feest! 

Reken op de onschatbare medewerking van Big Food

Zo ziet u dat het voor Big Food, na meer dan 10 jaar ervaring in de sector, een tweede natuur is geworden om volop mee te denken met uw plannen, niet alleen wat betreft de uitstraling van uw streetfood festival en gerechten die er geserveerd worden, maar ook de organisatie en de planning ervan. Zo komen wij in het kader van een samenwerking steeds op voorhand uw terrein en de aanwezige voorzieningen aan een grondige inspectie onderwerpen, zodat we goed voorbereid aan ons takenpakket beginnen kunnen en onderweg niet door onverwachte omstandigheden uit het lood geslagen kunnen worden. Op Big Food kunt u vertrouwen als een loyale bondgenoot die zich altijd aan zijn afspraken zal houden en in alle professionaliteit zal handelen. 

DSC00506.jpg

DSC00573.jpg

Streetfood festivals met een inrichting waarbij een perfecte hygiëne heilig is

Zoals op elk festival is het ook in de foodtruck keukens van streetfood festivals van levensgroot belang om alles te allen tijde perfect hygiënisch te houden, een punt dat in de service van Big Food altijd op onze onverwijlde aandacht kan rekenen. Bij Big Food houden we de hygiëne in onze foodtrucks, hamburger- en frietkramen nauwlettend in het oog, en kunnen zowel huurders als festivalgangers en eters er blindelings op vertrouwen dat alles piekfijn verzorgd en brandschoon is. Dit is volgens ons niet alleen de ultieme basisvereiste om fantastische maaltijden te kunnen bereiden, maar ook een minimum aan service naar onze klanten toe, zodat zij ons dat vertrouwen kunnen blijven schenken waarop een waardevolle samenwerking gebaseerd is.

Big Food voorziet met andere woorden in een bedrijfscatering waarop u blindelings vertrouwen kunt - al is het maar door uw ogen te sluiten en verder te gaan op de geurige aroma’s die uit onze foodtrucks komen!

Bent u op zoek naar een originele, creatieve invalshoek om uw feest vorm te geven en betrapt u zichzelf erop likkebaardend ons aanbod aan streetfoods en trailers door te nemen? Kies er dan nu voor uw streetfood festival met een combinatie van stijl en lekker eten in te richten, en neem vrijblijvend contact met ons op. Big Food helpt u graag verder!

Bel eens vrijblijvend naar +32 (0) 478 351925 om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. Graag een offerte op maat van jouw noden? Stuur dan een e-mail naar info@big-food.be of vul het contactformulier in. 

DSC00696.jpg