Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Een foodtruck huren geeft aan uw feest een unieke uitstraling

DSC00432.jpg

Foodtruck huren: de ultieme oplossing voor de cateraar of partyplanner zonder horecamateriaal

Wanneer u als professioneel cateraar - of professioneel partyplanner, zoals onze tevreden klant ’t Kamps Haantje bijvoorbeeld - graag met liefde de gerechten van een bepaald event verzorgt, maar het u helaas aan de nodige horecaproducten of materiële capaciteiten ontbreekt om een volwaardige catering neer te zetten, steekt Big Food graag een handje toe. Zo kunt u bij Big Food niet alleen regulier horecamateriaal huren, zoals bijvoorbeeld diepvries- en koelcontainers of tapinstallaties, maar kunt u er bij ons ook voor kiezen om voor de gelegenheid een stijlvolle doch functionele foodtruck te huren, die prachtig oogt en van alle professionele apparatuur en nodige culinaire accessoires voorzien is. Uw catering zal gegarandeerd gesmeerd verlopen, en dit in een apart presentatie die uw feest een ongedwongen, intieme en gezellige atmosfeer geeft. 

Het huren van een foodtruck maar ook andere horecamaterialen is mogelijk bij Big Food

Bij Big Food denken we echter - u kan het al raden - Big. Dit wilt zeggen dat uw mogelijkheden als klant zich niet limiteren tot louter een foodtruck huren, maar dat u onze uitmuntende service ook kan inschakelen voor de publiekscatering van uw festival (vanaf 1000 bezoekers) of voor de feestcatering van uw bedrijfsfeestje, particulier event of zelfs bruiloft! Big Food voorziet catering die bestaat uit gevarieerde streetfoods en snacks: van goudgeel gebakken, artisanale frietjes met bijzondere maar extreem lekkere toppings tot heerlijke hamburgers (zoals bijv. de Real American Burger), van snacks zoals kibbeling en pikante kippenreetjes tot gerechten zoals chili con carne, of een simpel maar smakelijk broodje brie met honing en rozijntjes, enzovoort. Een foodtruck huren bij Big Food is kiezen voor eerlijke producten van topkwaliteit, zowel wat betreft onze horecamaterialen en foodtrucks als het delicieus eten dat we erin bereiden.

DSC00305.jpg

Een foodtruck huren die tot in de puntjes verzorgd is doet u bij Big Food

Wanneer u ervoor kiest bij Big Food een foodtruck te huren is deze immers niet alleen uitgerust met alle mogelijke voorzieningen en apparatuur die u nodig kan hebben om een verrukkelijke feestmaaltijd te bereiden, wij garanderen ook dat deze trailer tot in de puntjes verzorgd is. De hygiëne in onze wagens is onberispelijk en de inrichting ervan is met oog voor stijl aangekleed, zodat onze publieks- en bedrijfscatering een feest voor de tong én voor het oog is. Zo beschikken we in ons assortiment aan te huren foodtrucks bijvoorbeeld ook over een fameus retro frietkraam, dat uitermate geschikt is voor de catering van vintage of rockabilly events. En zo is een ander uniek concept in ons aanbod bijvoorbeeld dat van The Perfect Mix: in samenwerking met Coca Cola Belgium verrijkt Big Food uw feest met een volwaardige cocktailbar op wieltjes, waarin we de meest goddelijke cocktails op basis van gin, whisky en rum bereiden naar onze eigen huisrecepten. 

DSC00404.jpg

Een foodtruck huren kan bij ons ook met inbegrip van publieks- of feestcatering

Onze gerechten, foodtrucks en andere horecamaterialen mogen dan wel van topkwaliteit zijn, ook onze service is van ongeëvenaard niveau: met onze meer dan 10 jaar ervaring in de branche zijn we bij Big Food als geen ander in staat in te spelen op de individuele behoeften van elke klant, en steunen we iedereen ten volle in de persoonlijke touches waarmee hij zijn catering wilt vormgeven. Net zoals u de bovenstaande mobiele cocktailbar kunt uitbreiden met de aanbieding van verfrissende mocktails, kunt u bijvoorbeeld ook onze standaard menukaart kneden naar uw persoonlijke wensen. Zo is het mogelijk dat we voor de kleine etertjes onder uw gasten kinderboxen voorzien, of dat we de vegetariërs in uw publiek gerechten voorschotelen die qua smaakbeleving allesbehalve onderdoen voor een vleesrijk menu. Zelfs mensen die zich noodgedwongen aan bepaalde voedingsbeperkingen moeten houden en daardoor moeten afzien van het standaard menu kunnen bij Big Food rekenen op een gedetailleerde allergenenkaart. Zo is iedere gast in staat met volle teugen van uw catering te genieten!

Een foodtruck huren van Big Food, voor de perfecte uitvoering van Big Plans

Wanneer u contact met ons opneemt sturen wij u vrijblijvend een voorstel op, dat op uw maat gemaakt is en nauwgezet rekening houdt met de grootte van uw event, uw persoonlijke voorkeuren en doeleinden, en de grenzen van het door u gestelde budget. Bovendien kruipen wij ook graag samen met u in de rol van organisator, en denken wij mee met uw plannen: wanneer u ervoor kiest een van onze foodtrucks te huren, inspecteren wij op voorhand het terrein in kwestie en de aanwezige voorzieningen, zodat we volledig voorbereid zijn en een vlot verloop van uw catering kunnen garanderen. Mag dit nog niet getuigen van onze onfeilbare betrouwbaarheid, laat het dan onze volgende troef zijn: een afspraak is een afspraak, en deze zullen we bij Big Food te allen tijde waarheidsgetrouw nakomen. 

DSC00462.jpg

DSC00499.jpg

Neem contact op met Big Food!

Lijkt het huren van een foodtruck met optioneel inbegrip van publieks- of feestcatering u de ideale formule om uw feest vorm te geven? Een prachtige, functionele en professionele foodtruck huren doet u bij Big Food! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en wie weet siert onze foodtruck binnenkort jouw feestje.

[leadix_form_display form_id="5bd6d705d858e10407027622b167fdce"]