Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Wilt u graag een hamburgerkraam huren?

DSC00354.jpg

Een hamburgerkraam huren is slechts een van de vele troeven die Big Food te bieden heeft

Een hamburgerkraam huren om uw speciale feestgelegenheid de catering te geven die het verdient is een prachtidee, en daarbovenop slechts één van de vele troeven in het ruime dienstenpakket dat Big Food u aanbiedt. Want Big Food, dat staat ook voor een Big aanbod: u kan dan wel perfect bij ons terecht om een hamburgerkraam te huren, maar ook andere foodtrucks, zoals een frietkraam of een cocktailbar op wieltjes, behoren tot de mogelijkheden. Zo schenken wij in het kader van The Perfect Mix, een creatieve samenwerking met Coca Cola Belgium, bijvoorbeeld cocktails uit op basis van rum, whisky en gin in een heuse cocktail bar op wieltjes, en hebben we in ons assortiment aan trailers bijvoorbeeld ook een waar retro frietkaam in de aanbieding, voor al uw vintage en rockabilly feestjes! 

Hamburgerkraam huren regio Antwerpen of Limburg

Daarenboven zijn onze foodtrucks niet alleen stuk voor stuk prachtig qua inrichting en aankleding, en vormen ze als zodanig een ware eye-catcher op menig feestje, wanneer u een hamburgerkraam huurt van Big Food kunt u er ook op vertrouwen dat al onze wagens met de nodige voorzieningen en professionele apparatuur zijn uitgerust om eender welke catering tot een goed einde te brengen. Zo gunnen we mede-professionelen in de sector, zoals bijvoorbeeld professionele party-planners die zelf niet over de nodige middelen beschikken, toch de capaciteiten een topcatering neer te zetten. Dit in combinatie met de onberispelijke hygiëne waarmee we al onze te huren hamburgerkramen en andere horecamaterialen afleveren, zorgt ervoor dat Big Food de meest professionele, betrouwbare en aangename partner op de markt der verhuurservice is.

87539118_2532657953612879_7138631650526625792_o.jpg

DSC00445.jpg

Een hamburgerkraam huren wordt naar een hoger niveau getild door onze optionele catering

Bovendien voorzien we bij Big Food niet alleen in het verhuur van hamburger- en frietkramen en andere foodtrucks en horecamaterialen, wij zijn ook gerenommeerd om onze uitstekende publiekscatering, voor festivals vanaf 1000 bezoekers - zoals onze trouwe klant Rock Herk bijvoorbeeld - en feestcatering, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze excellente catering bestaat niet alleen uit het perfect bakken van de beste artisanale frietjes die u wellicht ooit zult proeven, maar voorziet deze bijvoorbeeld ook van gewaagde maar smakelijke toppings. Daarnaast serveren wij tevens snacks en streetfood om bij te watertanden, zoals bijvoorbeeld pulled pork, kibbeling, chili con carne, pikante kippenreepjes, een lekker broodje Brie met honing, enz, en diverse soorten dranken, zoals frisdranken, speciale bieren en huisgemaakte cocktails en mocktails! 

Enkele gasten op uw feestje die buiten de norm vallen? Geen zorgen, wij voegen voor onze klanten met veel plezier enkele uitbreidingen toe aan onze standaard menukaart, zoals bijvoorbeeld kinderboxen, vegetarische opties of een allergenenkaart. Zo gunnen we iedereen de kans te kunnen genieten van onze overheerlijke catering!

Wij maken een offerte op basis van uw persoonlijke wensen en budget!

Bent u op zoek naar het juiste bedrijf om een hamburgerkraam te huren, en wilt u graag in zee gaan met een firma die hygiëne hoog in het vaandel draagt, alleen maar topkwaliteit levert en bovenop een goede partner aanvoelt als een goede vriend? Contacteer dan nu vrijblijvend Big Food, en wij maken u met alle plezier een voorstel op dat rekening houdt met uw persoonlijke wensen en budget! 

DSC00684.jpg