Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Met frituur op wielen loopt je feest ook in crisis op rolletjes

Frituur op wielen: jouw garantie voor veilig feestvieren

Een frituur op wielen is niet alleen de unieke eyecatcher bij uitstek om je feest die authentieke en gezellige atmosfeer te schenken waar gasten zo verliefd op zijn, het is in het huidige levensklimaat de laatste strohalm om een feest te geven tout court. Want is een mobiel frietkraam niet de meest geschikte (en charmante), maar daarenboven ook de enige manier om een feest te geven met werkelijk respect voor en een strikte inachtneming van de heersende veiligheidsmaatregelen

DSC00425.jpg

Een frituur op wielen is een onvergetelijke eyecatcher

Een mobiel frietkraam leent zich van nature als geen ander voor een gastpubliek dat zich staand en over een ruim oppervlak verspreidt, zodat je gasten op een feestje met een mobiele frituur geen onnatuurlijke capriolen uit zullen moeten voeren om zich op een veilige afstand van elkaar te houden, maar zich net op organische wijze en met respect voor social distancing verdelen over de ruimte, zoals ook op een gelegenheid pre-Corona het geval zou zijn.

Een mobiel frietkraam, handig en professioneel

Een frituur op wielen stelt je gasten bovendien in staat zich op een veilige afstand van het personeel dat het eten bereidt te houden, en zich volop onder het feestgewoel te mengen zonder daarom blootgesteld te worden aan enig besmettingsgevaar. Want hoewel onze onverdeelde en bijna maniakale aandacht voor een perfecte hygiëne al van lang voor deze netelige situatie onberispelijk was, om niet te zeggen vanaf het prille begin, blijkt ze in tijden als deze van levensbelang om de veiligheid van onze klanten te garanderen. Al onze mobiele frietkramen  en andere beschikbare foodtrucks zijn dan ook smetteloos van top tot teen, zodat je likkebaardend van het feestgedruis kunt genieten als weleer, en met een gerust hart

Een frituur op wielen is slechts één van onze vele troeven

Maar een mobiel frietkraam is, hoewel woest aantrekkelijk omwille van voor de hand liggende redenen, lang niet de enige parel in de fantastische waaier aan originele foodtrucks van Big Food. Zo bieden we naast de fabuleuze frituur op wielen bijvoorbeeld ook een unieke cocktailbar op wielen aan. In deze laatste schenken we, als welgekomen afwisseling op onze frisdranken en ijskoude biertjes, de heerlijkste cocktails uit op basis van rum, whisky en gin, om nog maar te zwijgen van onze overheerlijke mocktails.

DSC00472.jpg

Een mobiele frituur met een magnifiek uiterlijk

Of je nu een standaard frituur op wielen, een retro versie daarvan, een hamburgerkraam of zelfs een waarachtige cocktailbar op wielen op het oog hebt, het magnifieke uiterlijk waarmee al onze foodtrucks tot in de puntjes uitgerust zijn geeft je feest gegarandeerd een verzorgde, professionele look. Maar ondanks dat het oog ook wat wilt, is het wat er in deze foodtrucks bereid wordt wat ons écht het water in de mond doet lopen. Onze chefs toveren met kraakverse ingrediënten, en serveren je verrukkelijke streetfoodgerechten met originele artisanale toppings. Big Food is immers voor meer gekend dan alleen knapperige goudgele frietjes en overheerlijke burgers, en biedt ook alternatieven aan om handen en vingers bij af te likken, zoals bijvoorbeeld kibbeling, chili con carne, pulled pork, pikante kippenreepjes, etc. Bovendien voorziet ons aanbod in iets lekkers voor werkelijk élke klant, en zijn er indien gewenst ook kinderboxen, vegetarische opties en een allergenenkaart mogelijk. 

Een frituur op wielen betekent flexibiliteit op alle gebied

Een frituur op wielen stippelt voor jou als vanzelf de weg uit naar een prachtfeest, waarvan het, ondanks de barre omstandigheden, volop genieten is. In het verhuur van onze mobiele frietkramen met personeel tonen wij ons bovendien, en zeker gezien de huidige onvoorspelbare grillen van de natuur, bijzonder flexibel op alle vlakken. Concreet wilt dit zeggen dat we ons niet alleen volop aanpassen aan de heersende veiligheidsnormen, en daarin alles binnen onze mogendheid doen om jou een spetterende ervaring te bezorgen, maar ook dat we ervoor openstaan de datum van jouw feest, binnen de mate van het mogelijke, te verschuiven wanneer er zich onvoorziene verrassingen voordoen die je niet in de hand hebt (zoals een tweede Corona-golf bijv.) 

DSC00502.jpg

Een frietmobiel huren voor een zorgeloos feest?

Een frituur op wielen inhuren voor je veilig personeelsfeest, bruiloft, speciale gelegenheid, e.d.? Big Food voorziet voor jouw feest vanaf 75 man de foodtruck van je dromen, die ongetwijfeld een verpletterende indruk zal maken en je gasten gelukkig én verbijsterd achterlaat. Contacteer ons nu vrijblijvend voor een afspraak, en wij helpen je met veel plezier verder er, ondanks Corona, een knalfeest van te maken!

DSC00499.jpg