Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Een personeelsfeest organiseren tijdens Corona in alle veiligheid

101785826_2608712816007392_120228804768563200_o (1).jpg

Een personeelsfeest organiseren blijft veilig met Big Food 

Een personeelsfeest organiseren, of enig ander feest wat dat betreft, is vandaag de dag geen evidente zaak meer: slaag je er, in dit hachelijke Corona-tijdperk, immers alsnog in een aantrekkelijk personeelsfeest op poten te zetten, is het nog steeds de vraag of gasten zich zullen kunnen vinden in een personeelsfeest dat met de vroegere gang van zaken is ingericht, en zich niet ongemakkelijk of gehinderd zullen voelen in hun genot van het feestgedruis door zorgen over een mogelijke besmetting.  

Een veilig personeelsfeest geven in het Corona-tijdperk doe je met een foodtruck 

Want daar waar een personeelsfeest dat georganiseerd wordt met standaard catering al gauw tot hachelijke situaties zal leiden, leent een personeelsfeest dat uitgerust is met een toffe foodtruck zich van nature tot een vermijden daarvan. Zo zullen gasten op een standaard personeelsfeest bijvoorbeeld gezeten zijn en bediend worden door obers, die op hun beurt eten opdienen dat weer bereid is door chefs, en in een dergelijk scenario danig meer blootgesteld zijn aan besmettingsgevaar dan op een personeelsfeest dat georganiseerd is met foodtruck

Daarbij elimineer je niet alleen een tussenpersoon, maar geef je beide partijen ook de kans zich op een veilige afstand tegenover elkaar te verhouden. Om nog maar te zwijgen over de gemoedsrust van je gasten onderling, die zich van nature meer over de ruimte zullen verspreiden op een personeelsfeest dat georganiseerd is met foodtruck dan ze zouden doen op een feest met generische indeling.  

Jouw personeel blijft veilig op je personeelsfeest dankzij de toewijding van dat van ons 

De cruciale meerwaarde van een personeelsfeest organiseren met een toffe foodtruck in tijden van Corona wordt daarenboven dermate versterkt door de onberispelijke hygiëne waarmee de topmedewerkers van Big Food, die inbegrepen zijn in het huren van een foodtruck en je van heerlijke streetfoods voorzien, te allen tijde hun werk uitvoeren. Bij Big Food is hygiëne heilig, en daarom hebben wij het niet alleen nu, maar altijd, van levensbelang gevonden foodtrucks aan te leveren die niet alleen stijlvol zijn ingericht, maar ook werkelijk smetteloos zijn op alle gebied.  

DSC00378.jpg

Je personeel vieren met een feest dat hun gezondheid niet in gevaar brengt 

Bovendien betekent een personeelsfeest organiseren met een cocktailbar of frituur op wielen ook een weldaad aan verrukkelijk street- en comfortfood voor je gasten (en, niet onbelangrijk, voor jezelf): Big Food serveert niet je standaard frietje en hamburger, maar brengt het menu voor jouw personeelsfeestje met een ongeëvenaarde diversiteit en kwaliteit. Denk kibbeling, chili con carne, pikante kippenreepjes, huisbereide cocktails of mocktails, … tot kinderboxen, vegetarische opties en een allergenenkaart aan toe!  

Voorzichtigheid is bij het geven van een personeelsfeest onmiskenbaar geboden, en kan dankzij de sublieme foodtrucks van Big Food in de vorm van een spectaculair feestje als weleergegoten worden zonder daarom de veiligheidsmaatregelen overboord te gooien. Want hoe verslagen we ons ook mogen voelen in deze omstandigheden van crisis en onzekerheid: lekker eten heeft de onnavolgbare kracht mensen bijeen te brengen, waardoor we ons, ondanks de fysieke sociale afstand tussen elkaar, nauwer met elkaar verbonden zullen voelen dan ooit.  

DSC00472.jpg

Een personeelsfeest organiseren met foodtruck?  

Met de mobiele frietkramen en andere foodtrucks van Big Food organiseer je een personeelsfeest waarbij gasten met volle teugen en een gerust hart van het feestgewoel kunnen genieten, zonder zich in het achterhoofd ook maar enige zorgen te maken. Wil jij een personeelsfeest organiseren met respect voor de veiligheidsmaatregelen en de gezondheid van je gasten? Neem nu vrijblijvend contact met ons op, en wij staan je met onze professionele expertise graag bij bij het geven van jouw personeelsfeest.