Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Bedrijfscatering Big Food: om handen en vingers bij af te likken

DSC00331.jpg

Bedrijfscatering van Big Food: topgerechten met verse ingrediënten in prachtige foodtrucks

Goudgeel gebakken frietjes met de meest smakelijke toppings? Snacks waarvan het geurige aroma je in luttele seconden doet watertanden, zoals bijvoorbeeld hamburgers en kibbeling, maar ook andere streetfoods, zoals chili con carne en pikante kippenreepjes? Of liever een simpel broodje Brie, heerlijk in combinatie met honing, noten en wat rozijntjes? Bij bedrijfscatering door Big Food zullen uw gasten zich nooit gelimiteerd voelen in hun keuze: wij bieden een menu aan met voor ieder wat wils. Al de gerechten in onze bedrijfscatering zijn bovendien met kraakverse ingrediënten bereid en zonder uitzondering van topkwaliteit: bij Big Food bedrijfscatering werken we uitsluitend met gerenommeerde merken, zoals bijvoorbeeld Aviko voor de frietjes, Pauwels voor de sauzen, etc. Loopt het water u ook al in de mond? 

Bedrijfscatering is méér dan lekker eten alleen

Onze bedrijfscatering voorziet niet alleen zinnenprikkelende gerechten die met verse ingrediënten en een ongeziene creativiteit bereid zijn, bij Big Food denken we ook mee met het kader waarin deze smaakbommetjes gebracht worden. Een omgeving creëeren die de smaakbeleving van uw gasten ten volle complimenteert, zodat zij niet alleen met de mond maar ook met de ogen kunnen genieten, is immers een niet mis te verstane onderneming. Enter de foodtrucks van Big Food! Onze mobiele frietwagens, hamburgerkramen en foodtrucks zijn niet alleen brandschoon, ook hun aankleding is prachtig en tot in de puntjes verzorgd, waardoor uw evenement niet alleen overheerlijk eten voorschotelt maar dit ook doet in een een sfeervolle, authentieke en ongedwongen sfeer die gezelligheid uitstraalt.

DSC00354.jpg

Schermafbeelding 2020-03-12 om 11.56.23.png

Bedrijfscatering met talrijke mogelijke invullingen, maar steevast genieten

En wanneer u uw gasten helemaal met verstomming wilt slagen met uw uitzonderlijke visie voor event-planning, kunt u bij bedrijfscatering door Big Food beroep doen op enkele van de meer zeldzame - en daarom net zo bijzonder charmante - trailers die zich in ons wagenpark bevinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige retro frituurwagen in ons foodtruck-assortiment, die zich bij uitstek leent tot swingende rockabilly of vintage feestjes. 

Of wat had u gedacht van een cocktailbar op wielen, waarin we cocktails serveren op basis van gin, whisky of rum? In het kader van The Perfect Mix, een vruchtbare samenwerking met Coca Cola Belgium, schenkt Big Food u vanuit een fantastische foodtrailer de lekkerste huisbereide cocktails uit, naar eigen recept. Houdt u het toch liever alcoholvrij? Geen nood, wij bieden in onze bedrijfscatering tevens verrukkelijke mocktails aan, zodat u net zoals alle anderen kunt nippen van een verfrissend en apart drankje. 

Bedrijfscatering gekneed naar uw persoonlijke voorkeuren

Maar in de bedrijfscatering van Big Food is deze optionele toevoeging van alcoholvrije cocktails slechts het begin: Bij Big Food streven we er namelijk naar elke klant naar ons beste kunnen bij te staan in het bedenken van een originele insteek voor zijn event, een onderneming die begint bij het aanbieden van gepersonaliseerde touches. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid zekere uitbreidingen aan onze standaard menukaart toe te voegen in onderling overleg, zodat iedere werknemer of gast volmondig van onze bedrijfscatering kan genieten. Zo kunnen bijvoorbeeld niet alleen vegetariërs mededelen in de pret onder het genot van vleesvrije snacks, maar bieden wij ook een allergenenkaart aan voor zij die noodgedwongen op hun voedingskeuzes moeten letten. Ook de kleinsten onder ons worden door Big Food niet vergeten: u kunt indien nodig bijvoorbeeld ook kinderboxen aanvragen!

Bij Big Food komen we onze afspraken altijd na, en zijn we dé betrouwbare partner voor een perfecte catering voor al uw bedrijfs- en andere events. Want bij Big Food verzorgen we niet alleen feestcatering voor bedrijven en particulieren en publiekscatering voor festivals (vanaf 1000 personen), ook het loutere verhuur van onze foodtrucks en andere horecamaterialen - zoals bijvoorbeeld diepvries- en koelcontainers, tapinstallaties, … - aan mede-professionelen nemen wij voor onze rekening. 

DSC00718.jpg

Bedrijfscatering met een extra: Big Food denkt mee met uw plannen

De service van Big Food is bovendien niet alleen Big in de materiële zin van het woord, namelijk de breedte van het assortiment aan streetfood en horecaproducten dat we aanbieden, maar ook wat betreft de extra mijl die we afleggen in onze begeleiding van de klant. Wij beseffen namelijk maar al te goed dat de organisatie van een bedrijfsfeest een tijd- en energierovende onderneming kan zijn, en willen met onze bedrijfscatering zo veel mogelijk die last verlichten. Wanneer u als zodanig beroep doet op Big Food om uw feestplannen tot leven te wekken, laten we niets aan het toeval over: wij denken in alle mogelijke richtingen met u mee, en komen het terrein in kwestie en de aanwezige voorzieningen aan een grondige inspectie onderwerpen, zodat we weten waar we aan toe zijn en een gesmeerd verloop van uw event kunnen garanderen. Zo bezorgen we niet alleen gasten maar ook crew een vlekkeloze en bovenal genotvolle ervaring! 

Neem contact op met ons of vraag een offerte aan

Met onze bedrijfscatering streven wij ernaar onze klant in al zijn persoonlijke behoeften en zonder enige vorm van compromis tegemoet te komen. Bent u op zoek naar de juiste catering voor uw bedrijfs-, huwelijks- of ander feest? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij sturen u een gedetailleerde offerte toe, waarin we rekening houden met al uw vereisten.

Bel eens vrijblijvend naar +32 (0) 478 351925 om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. Graag een offerte op maat van jouw noden? Stuur dan een e-mail naar info@big-food.be of vul het contactformulier in. 

DSC00671.jpg