Skip to main content

Disclaimer

Big Food - disclaimer

Blog

Terug naar overzicht

Frietmobiel te Antwerpen huren voor een feest dat Corona-proof is

Frietmobiel in Antwerpen: ook tijdens Corona een feest

Frietmobiel te Antwerpen en omstreken in gedachten, voor een feest dat verrukkelijke streetfoods serveert en pure gezelligheid uitstraalt, maar toch bestand is tegen de harde realiteit en gevaren van het Coronavirus anno 2020? Big Food is, met haar prachtige frituur op wielen en brede assortiment aan andere foodtrucks in de provincie Antwerpen, jouw betrouwbare bondgenoot voor het geven van een bruilofts-, personeels-, pensioen- of ander feest dat de heersende veiligheidsmaatregelen tot in de puntjes respecteert. Zo kijk je er immers, na een lange periode van isolatie en social distancing, hartstochtelijk naar uit weer volop van lekker dineren te genieten in het gezelschap van dichte vrienden en familie, zonder daarom het risico te nemen hun veiligheid te in gevaar te brengen. Met een unieke look en werking die zich bij uitstek leent tot catering in crisisomstandigheden, is een frietmobiel je beste optie voor een feest in provincie Antwerpen.

Frietmobiel te Antwerpen betekent veilig vieren met vrienden

Een frietmobiel huren in Antwerpen verleent je feest immers die cruciale flexibiliteit die er nodig is om, in volle Corona-omstandigheden en dienovereenkomstige beperkingen, toch een delicieuze catering te voorzien die in volste veiligheid de lege magen van de gasten bereikt. Zo gebied een frituur op wielen van nature reeds een zekere afstand tussen de gasten, die doorgaans staand een frietje uit de hand met smaak verorberen, en daarbij niet bijzonder dicht opeen kruipen. In die zin zal het op een feestje te Antwerpen met een mobiele frituur of andere foodtrucks, zoals een hamburgerkraam of cocktailbar op wielen bijvoorbeeld, zelden tot nooit onnatuurlijk voelen om op een klein afstandje van elkaar te vieren. Meer zelfs, zal de mentale verbintenis en vermakelijke atmosfeer tussen je gasten net sterker worden doordat hun eindelijk de kans geboden wordt zonder risico van elkaars aanwezigheid te genieten, én van een tegenwoordig zeldzaam feestje. 

DSC00240.jpg

Big Food: toonaangevend in frietmobiels te Antwerpen

Een frietmobiel te Antwerpen huren stelt je in de mogelijkheid op je speciale gelegenheid comfortfood en streetfood te serveren dat, in al zijn onweerstaanbare smaken, geuren en kleuren, de kracht heeft mensen bijeen te brengen, die zich ondanks de meters tussen hen meer verbonden dan ooit zullen voelen. En laat dat nu net het soort eten zijn waar Big Food zich in specialiseert: kraakverse goudgele frietjes, hamburgers met een bite, pikante kippenreepjes, chili con carne, kibbeling, ... de mogelijkheden zijn eindeloos, en breiden zich indien gewenst zelfs uit tot vegetarische opties, kinderboxen of een allergenenkaart. Dit wordt bovendien ook doorgetrokken in ons aanbod aan dranken, waarbij we naast de gebruikelijke frisse biertjes en frisdranken, ook huisgemaakte cocktails én mocktails schenken in onze unieke cocktailbar op wielen. 

DSC00378.jpg

Frietmobiel te Antwerpen die smetteloos is van top tot teen

Onze frietmobiel voor speciale gelegenheden te Antwerpen is niet alleen een stijlvolle, maar ook een bijzonder hygiënische en dus veilige aanwinst voor de catering van jouw feestje. De oprechte aandacht van Big Food voor het welzijn van haar klanten is namelijk eindeloos, de strikte hygiëne die we daartoe aanhouden onberispelijk. Onze zorg voor de tevredenheid van klant blijkt bovendien ook uit onze service. Heb je immers een spectaculaire catering door Big Food besteld maar komt er, door een tweede Corona-golf bijv., toch onverwacht iets tussen? Wij denken steeds met jou mee, en tonen ons, binnen de mate van het mogelijke, flexibel om samen met jou datums te verschuiven indien echt nodig

Frietmobiel huren te Antwerpen? Contacteer ons nu!

Ben je na de lange aansleep van Corona eindelijk weer van zinnens te genieten van een feestje vanaf 75 man, in alle veiligheid weliswaar? Neem nu contact met ons op voor het verhuur van een authentieke frietmobiel te Antwerpen of andere foodtruck, en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!