Onze aanpak

Aanpak van Big Food

Onze aanpak

SMAAKVOL STREETFOOD

De laatste jaren is lekker en vers eten op festivals en evenementen steeds belangrijker geworden. Big Food is hierin pionier met een gevarieerd aanbod van artisanale frieten met gedurfde toppings (onder andere pulled pork, kibbeling, chili con carne en pikante kippenreepjes), smaakvolle snacks en speciale burgers. Maar ook heerlijke cocktails, speciale bieren en diverse frisdranken kunnen geserveerd worden.

Wij zijn je betrouwbare partner voor allerlei evenementen. Correcte afspraken en onze opvolging ervan resulteren bijna altijd in een jarenlange samenwerking, zo doet 90% van ons cliƫnteel herhaaldelijk beroep op onze service. Onze klanten weten intussen dat ze kunnen rekenen op onze professionele aanpak, kraaknette mobiele frietkramen en snacks van topkwaliteit.

Smaakvol streetfood
Speciale burgers en toppings

Speciale burgers en toppings

Kraaknette wagens

Kraaknette wagens

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

Plannen en organiseren

Plannen en organiseren

Gegarandeerd topkwaliteit

Gegarandeerd topkwaliteit

+10 jaar ervaring

+10 jaar ervaring

ONZE TROEVEN

Wil je meer weten over ons aanbod en mogelijkheden? Contacteer ons. Je krijgt vrijblijvend een voorstel toegestuurd. We bespreken samen de grootte van het evenement en het budget. Na de goedkeuring van onze offerte, ontvang je een bestelbon. Zo ben je zeker van je reservatie. We bevestigen graag de gemaakte afspraken en overlopen de details (datum event, tijdstip, aantal personen, nodige voorzieningen enz). Zo voorkomen we verrassingen. Gaat het om een groot evenement? Wij denken met je mee en komen we graag ter plaatse om het terrein en aanwezige faciliteiten grondig te bekijken.

Big Food is centraal gelegen te Ham. Via de autosnelweg E313 kunnen we ons snel verplaatsen richting Hasselt, Leuven, Mechelen en Antwerpen.

9/10 KLANTEN DOET OPNIEUW BEROEP OP ONS

Delen - Private bank Luxembourg - logo
Rock Herk - logo