We're back!

BIG FOOD VERZORGT JOUW CORONAPROOF FEESTJES, THUIS OF OP HET BEDRIJF

Big food is back, and better than ever – of moeten we Bigger zeggen? Nu de langverwachte duidelijkheid in de omstreden maatregelen omtrent het Coronavirus eindelijk geschept is, grijpen wij hartstochtelijk de kans aan weer datgene te doen waarvoor we in de wieg gelegd zijn: personeels-, bruilofts-, en andere feesten van een catering voorzien die magnifiek is qua uitstraling, en onweerstaanbaar qua smaak.

Smaakvol streetfood
Cocktails op je festival

JOUW BONDGENOOT BIJ HET HUREN
VAN MOBIELE FRITUURWAGENS

Met ons mobiel frietkraam en andere charmante foodtrucks is Big Food jouw betrouwbare bondgenoot bij het organiseren van een spectaculair feest, dat verrukkelijke streetfoods serveert, maar toch bestand is tegen de harde realiteit en gevaren van het Coronavirus en strikt de hygiëne- en veiligheidsnormen naleeft.

Vraag een offerte aan

Over Big Food

Onze troeven

Speciale burgers en toppings

Speciale creaties met bijzondere toppings

Kraaknette wagens

Kraaknette wagens

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

Plannen en organiseren

Plannen en organiseren

Gegarandeerd topkwaliteit

Gegarandeerd topkwaliteit

+10 jaar ervaring

+10 jaar ervaring

UITGEBREID WAGENPARK

Wil je je feest een vintage touch geven?
Informeer dan achter onze retro frietwagen!

Ons wagenpark biedt
voor ieder feestje een geschikte wagen.

Big Food biedt je, nadat we met z’n allen de vernietigende impact van Corona hebben moeten aanzien, opnieuw de kans je likkebaardend en met een gerust hart onder het bruisende feestgewoel te begeven, zonder daarom je eigen veiligheid of die van je gasten in het gedrang te brengen.

Met haar foodtrucks toont Big Food niet alleen een ongeëvenaarde creativiteit en bezieling voor goede catering, maar ook de kracht van lekker eten aan om mensen, ondanks de fysieke afstand die zich tussen hun harten bevindt in tijden als deze, meer dan ooit met elkaar te verbinden.