Verhuur
Big Food, uw leverancier voor logistieke ondersteuning!

pic_text-005Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een mobiele cateringwagen, om uw bezoekers de mogelijkheid te geven lekkere frieten te nuttigen, of een drankje te nemen? Kies dan voor onze verhuurservice. U kunt kiezen uit onze mobiele cateringwagen, horecamateriaal, tapinstallaties en koel- en diepvriescontainers.
U ontvangt van ons desgewenst uitleg over de werking van de verschillende toestellen. Of u er nu al eens mee gewerkt heeft en weer even wilt weten hoe het ook al weer ging, of dat het uw eerste ervaring met dergelijke toestellen is, onze medewerkers vertellen u er graag meer over en helpen u op die manier op weg. Bovendien kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op de hulp van onze helpdesk.

Uw toestellen worden op locatie afgeleverd. Dat betekent dat u geen omkijken heeft naar het logistieke proces, aangezien we dit volledig voor u uit handen nemen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst voor de huur van een mobiele cateringwagen, horecamateriaal, tapinstallaties of koel- en diepvriescontainers zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u op locatie worden afgeleverd.

Bent u benieuwd naar wat we u kunnen verhuren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Onze troeven
Alle voordelen op een rijtje!
Voor iedere gelegenheid

Bij Big Food kan u moderne cateringkramen huren, met of zonder personeel. Tevens kan u bij ons terecht voor tal van professionele horeca-toestellen.
Grote variatie aan cateringwagens en toestellen

Wij verhuren volledig uitgeruste frituurwagens en hamburgerkramen. Of zoekt u een mobiele frietketel, een bakplaat, tentvloer, ... wij hebben het allemaal.
Snel en eenvoudig

Elke bestelling wordt door ons schriftelijk bevestigd. Zo bent u zeker van uw Reservatie en staat u niet voor onaangename verrassingen.