Get seduced by party food
Voor het lekkerste eten dat u op festiviteiten kan vinden

pic_text-002"Mmmhhhh, die frietjes zijn lekker" is een reactie die wij op elk feestje meermaals krijgen. Big Food Eventcatering werkt enkel met vers gesneden bintjes-aardappelen en bakt daarmee knapperige, goudgele frietjes. De frietjes worden uitgeschept in een puntzak of een frietbak en u kan kiezen uit ten minste zes verschillende sausjes.

Op kinderfeestjes zorgen wij voor extra veel kindersnacks zoals frikandellen, bitterballen en kipvingers, maar ook de volwassenen vinden hun gading bij onze lekkere satés, boeletten, cervela's, viandellen, mexicano's en vleeskroketten. Of eet u liever een visstick, kaaskroket of vegetarische loempia ? Wij hebben het allemaal bij. Zelfs kinderboxen behoren tot onze mogelijkheden.

Ook als u het wat groter ziet zijn wij uw partner. In overleg met u kunnen wij ons gamma uitbreiden met stoofvlees, vidé, goulash, een assortiment hamburgers en/of voor de zoete bekken smoutebollen, wafels, schepijs, ... bij Big Food kan het allemaal.

Wist u dat Big Food zich zéér flexibel opstelt ? U kan bij ons zelf uw openingsuren kiezen en u hebt de mogelijk om 48uur voor aanvang van uw feestje het precieze aantal deelnemers alsnog bij te sturen.

Wij merken dat vele klanten een eigen invulling willen geven aan hun feest. Daarom heeft Big Food Eventcatering een breed gamma formules uitgewerkt. Kiest u voor onze eenvoudige formule met een klassiek frietje en saus of kiest u voor de meest uitgebreide all-in formule, Big Food brengt het u steeds met evenveel plezier.

Onze troeven
Alle voordelen op een rijtje!
Voor iedere gelegenheid

Organiseert u een babyborrel, een communie- of lentefeest, een verjaardagsfeest, een trouwfeest, een feest ter gelegenheid van uw pensionering of heb u andere redenen om te feesten. Eén zaak is zeker ; Big Food is altijd van de partij.
Grote variatie aan hapjes en snacks

Kies voor de klassiekers als knapperige, goudgele frieten en lekkere snacks of ga op avontuur met onze Real American Hamburger. Of ziet u het liever Zuiders of Oosters ?
Altijd scherpe prijzen

U profiteert altijd van onze scherpe prijzen die wij u, samen met de andere afspraken, duidelijk en schriftelijk meedelen. U betaalt daardoor geen cent teveel en u komt niet voor vervelende verrassingen te staan.