Get seduced by event food
Voor het lekkerste eten dat u op festiviteiten kan vinden

pic_text-004Ons landje kent het hele jaar door vele festiviteiten. Elke week hebben we wel ergens een fuif, een wielerwedstrijd, een beurs of een festival om naar toe te gaan. En steeds opnieuw kijken we reikhalzend uit naar die lekkere frieten of naar die smakelijke hamburger.

Bij Big Food weten we dat. Het is onze primaire doelstelling om de lekkerste frieten te bakken en de smakelijkste hamburgers te serveren. U vaart er wel bij.


In overleg met de Organisatie breiden wij op de grotere publieksevenementen ons gamma uit met allerlei lekkers zoals pizza's, pasta's, pitaschotels, Thai food, belegde broodjes, ...

In functie van de publieke opkomst naar uw evenement zorgen wij voor materiƫle ondersteuning, de crewcatering en/of een financieel duwtje in uw rug.

Wij streven steeds naar de best mogelijke vorm van samenwerking waarbij ieders belangen de nodige aandacht krijgen. Uiteindelijk is dit het enige recept dat resulteert in een langdurig partnerschap waarop iedere partij tevreden zal terugblikken.

Onze troeven
Alle voordelen op een rijtje!
Voor iedere gelegenheid

Festivals, sportwedstrijden, motortreffens, fuiven, optochten, conventies, tentoonstellingen of beurzen, Big Food is steeds aanwezig.
Grote variatie aan snacks

Lekkere frieten, ruime keuze aan snacks en smakelijke hamburgers, daar staan we voor. Maar ook pizza, pasta, pita, Thai Food, smoutebollen, wafels, schepijs,... zitten in ons gamma.
Tarieven

In functie van uw evenement leveren wij u materiƫle ondersteuning en/of zorgen wij voor een financieel duwtje in de rug.