Get seduced by party food
Voor het lekkerste eten dat u op festiviteiten kan vinden

pic_text-003Wat ook de reden van uw bedrijfsfeest mag zijn, met Big Food Eventcatering hebt u een ervaren partner aan uw zijde.

Want weet u waarmee u in België altijd kan scoren ? Juist, met super lekkere authentieke frietjes die u uit het vuistje kan eten. Iedereen kent het en iedereen lust het. En Big Food staat aan de top als het op frietjes bakken aankomt.


Maar u kan bij ons ook kiezen voor een uitgebreid assortiment broodjes hamburgers, voor pizza's en pasta's, voor pita, voor smoutebollen, voor een heerlijke barbecue of een heus mosselfeest. Zelfs de drankcatering kan u aan ons toevertrouwen. Kortom, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Voor een vrijblijvende Offerte moet u enkel ons contactformulier even invullen. U zal verstelt staan van ons aanbod.

Onze troeven
Alle voordelen op een rijtje!
Voor iedere gelegenheid

U wenst het bouwverlof op een leuke manier in te zetten, u wil uw opendeurdag wat extra opluisteren of u wil gewoon uw personeel en klanten eens in de watten leggen. Groot of klein, één zaak is zeker ; Big Food is altijd van de partij.
Grote variatie aan hapjes en snacks

Kies voor de klassiekers als knapperige, goudgele frieten en lekkere snacks of ga op avontuur met onze Real American Hamburger. Of ziet u het liever Zuiders of Oosters ?
Totaalconcept

U wil graag één partner die alles regelt. Die niet alleen de food- en drankcatering in handen neemt maar ook alle materialen en animatie levert. Prima, welkom bij Big Food.